• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Laat je modellenwens uitkomen!

Laat je modellenwens uitkomen!

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Altijd al een stiekeme wens gekoesterd om model te worden? Zijn Claudia Schiffer en Naomi Campbell lelijke eendjes vergeleken met jou? Grijp je kans, en ga op 8, 9, 15 of 16 maart naar Bataviastad. Aldaar kun je je voor 13:00 uur opgeven als model bij de stand bij de catwalk. Je krijgt advies van de medewerkers van www.mooimaker.nl op het gebied van kleur, kleding, make-up en kapsel. Uiteindelijk loop je rond een uur of drie als een volleerd model over de catwalk, na een heuse cursus "modeshow lopen".

De modellen in de dop krijgen inzicht in de wetmatigheden van de presentatie. Er wordt gewerkt aan het totale image, namelijk; kennis van de persoonlijke topkleuren, kapselstijlen en algemene uiterlijke verzorging. Daarnaast krijg je inzicht in het geven van een juiste houding, camera- en oogcontact.

Maatje 36 is niet verplicht, iedereen kan meedoen, mannen en vrouwen van alle leeftijden en met alle maten. Ook kinderen kunnen meedoen aan de verkiezing. Wil je je nu alvast opgeven? Dat kan, op www.ikwordmodel.nl. Succes!

mooimaker