• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Laatste generatie horloges staat voor snelheid, competitie en avontuur

Laatste generatie horloges staat voor snelheid, competitie en avontuur

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Nautica Watches presenteert een nieuwe collectie. Na het succes van de BFC-46 introduceert Nautica opnieuw een meesterlijke collectie mannenhorloges. De visie van het merk komt terug in een bijzondere combinatie van vintage zeilelementen en innovatief design. In de nieuwe collectie van 2006 draait alles om snelheid, competitie en nautisch avontuur.

'Navigate Life'

Onder het motto 'Navigate Life' brengt Nautica onder meer de BFC Diver- geleverd in een speciale doos met meerdere polsbanden - en de Ocean Navigator, een stalen chronograaf met uitgebreide functies.

De BFC-Diver wordt geleverd in de speciale BFC 46 BOX. Het horloge is net als de meeste Nautica's 100 meter waterproof en daarmee geschikt voor alle typen watersport. Wordt geleverd met twee horlogebanden in verschillende kleuren. €199,-. Met de Ocean Navigator ben je meester van iedere boot.

Een imposant horloge, dat zoals zijn naam doet vermoeden, naast aanduiding voor seconden en minuten ook beschikt over een chronograaf-functie. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en het wordt geleverd met een chique krokodillenleren band €179,-.

Over Nautica Watches

Sinds 1994 ontwikkelt Nautica horloges geïnspireerd op de klassieke zeilsport. De combinatie van vormgeving, felle kleuren en technische innovatie maakt Nautica horloges geliefd over de hele wereld, vooral bij mensen met een sportieve en energieke lifestyle. Naast Nautica Watches voert Nautica een kledinglijn, een eigen meubellijn en een accessoirelijn met geuren en (zonne-)brillen.

Nautica