• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Lacoste x Peanuts

Lacoste x Peanuts

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Snoopy, Linus, Charlie Brown en Lucy… wie kent ze niet? Het merk Lacoste is een samenwerking aangegaan met Peanuts-karakters. De limited edition is vanaf nu verkrijgbaar bij de Lacoste-winkels en in de webshop op Lacoste.com.

De bekende karakters zijn afgebeeld op verschillende Lacoste-items, zoals polo’s en sweatshirts. De collectie bevat zowel items voor mannen als vrouwen en kinderen. De items zijn uitgevoerd in wit, donkerblauw, lichtroze, grijs en zwart. De prijzen voor de speciale collectie liggen tussen de 85 dollar en 145 dollar.

De geborduurde applicaties bevatten verschillende scenes die verbonden zijn aan de krokodil (het logo van Lacoste, red.); zo worstelt Linus met een krokodil om zijn deken, gaat Snoopy krokodil vissen vanaf het dak van zijn hondenhok, gaat Charlie Brown golfen met een kokodil en speelt Lucy tennis met een krokodil.

De samenwerking werd gerealiseerd ter ere van de 65e verjaardag van Peanuts, tevens wordt de nieuwe film ‘The Peanuts Movie’ daarmee onder de aandacht gebracht, die op 6 november in de bioscopen draait.

Lacoste
Peanuts