• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Lelli Kelly bij Scapino

Lelli Kelly bij Scapino

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De schoenen van het populaire schoenenmerk Lelli Kelly zijn te koop bij Scapino. Volgens de officiële lezing van het merk zijn de roze glinsterschoenen voor kinderen niet uitgeleverd aan Scapino. Retailers zijn bezorgd omdat de schoenen er goedkoper worden aangeboden dan in de speciaalzaak. Ook wordt gevreesd voor een devaluatie van het merk.

In Italië is Lelli Kelly een van de grootste schoenenmerken voor kinderen. De schoenen zijn uitgevoerd in zoete kleuren en overdadig versierd met glitterende applicaties. Ook in Nederland vinden de schoenen gretig aftrek. Dat is in de eerste plaats te danken aan de roze meisjesachtigheid en in de tweede plaats aan een goed gekozen reclamecampagne in zowel media die gericht zijn op meisjes, als die welke hun moeders bereiken.

De consumenten maakt het dan ook niet veel uit waar ze de schoenen kunnen krijgen, zo blijkt uit diverse enthousiaste uitingen op internetfora. "Ik zag net dat ze nu ook de Lelli Kelly schoentjes bij Scapino verkopen," zegt de moeder van Iris op het internetforum Fok.nl. Ze rept met geen woord over de merkwaarde en vervolgt pragmatisch: "Dat scheelt weer een ritje naar de stad."

Dat neemt niet weg dat een verkeerde vermarkting fataal kan zijn voor een bedrijf. Onlangs moest het twintig jaar oude bedrijf JitMar faillissement aanvragen als gevolg van een verkoopovereenkomst met Scapino. JitMar was eigenaar van de merken Hupsakee, Boycot it en Total Chaos.

 

lelli kelly