Op dinsdag 7 mei is de eerste fase afgesloten van één van de meest grootschalige geïntegreerde imago/scholingstrajecten in de regio binnen de textielbranche. Dit project is mede gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds (ESF3).

Onder het motto "Let's work together" heeft HaVep haar presentatie naar de markt een nieuw gezicht gegeven. Om dit binnen alle geledingen van het bedrijf te ondersteunen is er een interne imagocampagne gestart, ondersteund met een opleidingstraject voor de medewerkers. Kernthema's binnen dit project waren samenwerking, communiceren en probleem-oplossen. In samenwerking met LIFT group is een project opgezet waar een duidelijke rol was weggelegd voor de interne deskundigen. Alle 60 medewerkers van de vestiging in Tilburg hebben deelgenomen aan het project. Het resultaat mag er zijn. Betere kwaliteit van de werkzaamheden en een betere communicatie.

Op 14 mei 2002 zal de tweede fase van start gaan voor de vestiging in Goirle. Een derde fase is in voorbereiding.

De opening zal geschieden door de heer K. de Boeck, bedrijfsleider HaVeP Tilburg. Waarna de heer H. Zegveld, directeur HaVeP, de heer J. Doomen, directeur LIFT group, de heer F. Vermeer, bedrijfsleider HaVeP Tilburg en mevrouw M. Bartelet, projectleider LIFT group, de deelnemers zullen toespreken. De uitreiking van de certificaten zal geschieden door de bedrijfsleiders, de heren De Boeck en Vermeer.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN