• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Levi's en Jordan coöperatie

Levi's en Jordan coöperatie

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Opnieuw een samenwerking tussen twee giganten in de sport- en fashionindustrie. Jordan -een merk van Nike- en Levi Strauss & Co hebben de komst van een nieuwe gelimiteerde modelijn aangekondigd. Eerder deze week kwamen Adidas en het Italiaanse Diesel met een soortgelijk bericht.

De nieuwe Jordan Levi's collectie zal vanaf maart in de VS verkrijgbaar zijn. De lijn wordt 23/501 genoemd, wat een samenvoeging is van het rugnummer van de beroemde basketbalspeler Michael Jordan naar wie het sportmerk is vernoemd en model 501 een klassieker van jeansfabrikant Levi's. De collectie is voor mannen en is een set die bestaat uit drie items, een paar Air Jordan Retro1 gymschoenen, een 501 jeans en een T-shirt met een unieke grafische print, welke gezamenlijk in een speciale verpakking verkocht gaan worden.

Het is een gelimiteerde editie die bij een beperkt aantal retailers, Levi's winkels en Niketown filialen verkrijgbaar zal zijn. Volgens Fran Boller van Jordan is 23/501 gericht op consumenten die op zoek zijn naar iets dat "echt authentiek en origineel" is. Doug Sweeny van Levi's Jeanswear voegde daaraan toe dat de twee merken verwant zijn, omdat zij beide een unieke rol spelen in hun eigen segment. "Dat heeft ons bij elkaar gebracht," aldus Sweeny.

Levi's
Levi Strauss
Michael Jordan
Nike