• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Lidewij Edelkoort - TRANSITION - S/S 2018

Lidewij Edelkoort - TRANSITION - S/S 2018

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wij nodigen u graag uit om op dinsdag 22 november aanwezig te zijn bij een bijzonder event. Een levendig en inspirerend seminar, waarbij Lidewij Edelkoort op de voor haar zo kenmerkende wijze de ontwikkelingen in trends, kleur, vorm en materiaal voor het zomerseizoen 2018 met u zal delen in o.a. de presentatie; “TRANSITION, the transformation of clothes, textiles and trends”.

Onze levensstijl weerspiegelt de schizofrene tijd waarin we leven met aarzelende ideeën en wollig percepties. We zitten constant in een transitie van de ene wereld naar de andere, van de ene werkelijkheid naar de volgende.Verontrustende tijden. Zoals altijd reageren textiel en kleding hierop met nauwkeurige onnauwkeurige design richtingen,vervagende grenzen , obscure codes, transformeren patronen en transfigureren vormen. Verbazingwekkende creatieve krachten worden ontketend en veranderingen zullen sneller tot stand komen dan verwacht. Het is alsof fashion begint te ontwaken uit zijn lange zelf geïnduceerde slaap. Het ontwerpen van kleding zal een waar geloof, de productie van basics een echte cult en het creëren van textiel een echte provocatie worden. Laten we onszelf openstellen voor een verandering van de regels met als doel een ingenieus pandemonium te creëren. - Lidewij Edelkoort

Veel aandacht zal er deze middag zijn voor de presentatie “NEW MATERIALISM” waarin de LIFESTYLE, DESIGN & COLOR trends voor 2018 centraal staan. Het tweede decennium van de 21e eeuw wordt gemarkeerd door het vormen, ontdekken en maken van materialen. Na een lange periode die gewijd was aan handwerk en vakmanschap, zien we nu de machine terugkeren als een extensie van onze creativiteit. Vorm en functie worden ondersteund en zelfs overruled door materialisatie.

Daarnaast zal Lidewij Edelkoort de trends in ACTIVEWEAR voor 2018 tonen in de beeldschone presentatie “BIO-ATHLETICS, future asthetics inspired by insects’. Het samenbrengen van biometrie en activewear in een zoektocht naar de belangrijkste trends, kleuren, innovatieve hightech materialen en key silhouetten van morgen.

Of u nu designer bent of directeur, retailer of fabrikant, werkzaam in fashion of non-fashion, dit seminar is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de toekomst van zijn of haar organisatie en wie trends & toekomstverkenningen als succesfactor daarvoor wil inzetten. De visie van Lidewij Edelkoort geeft stof tot nadenken voor nu en voor de toekomst.

De entreeprijs is € 350,00 per persoon. Voor studenten en docenten hanteren wij speciale prijzen (€ 200,00). Prijzen zijn excl. BTW en inclusief een prachtig miniatuur trendboek met de trendthema’s van “TRANSITION”.

Inschrijven kan vanaf vandaag via Appletizer.nl

Lidewij Edelkoort
Partner Content