• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Linnen broeken inkopen

Fashion

Linnen broeken inkopen

PRESS RELEASE
Door FashionUnited

30 okt. 2020

De B2B-marketplace van FashionUnited voor linnen broeken inkopen geeft een overzicht van de honderden internationale merken en collecties waarmee inkopers de perfecte mix van labels voor hun winkels kunnen vinden. Consumenten zijn steeds vaker op zoek naar unieke merken, zodat ze een assortiment kunnen vinden voor hun garderobe.

Een linnen broek kan worden gedragen met een tanktop en sandalen voor een moeiteloze, chique look voor een strandwandeling of met een nauwsluitend T-shirt als contrast met de losse broek voor een etentje. De marketplace biedt diverse kleding voor elke gelegenheid. Voor wat uw consument ook wenst, FashionUnited’s marketplace heeft iets voor hen.

Het platform biedt retailers een privéruimte om door een uniek overzicht te bladeren, waarin ze er zeker van kunnen zijn dat deze alleen merken bevat die daadwerkelijk aan winkels in de groothandel verkopen. Als online marketplace begrijpt FashionUnited de competitieve aard van linnen broeken inkopen en zorgt het ervoor dat er belang wordt gehecht aan trendspotting en is constant op zoek naar nieuwe merken en ontwerpers.

Ga hier naar de marketplace voor linnen broeken inkopen.

Beeld: Unsplash