• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Liu Jo – al meer dan 20 jaar een sterk verhaal

Liu Jo – al meer dan 20 jaar een sterk verhaal

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Liu Jo, een dynamisch Italiaans fashion label, dat reeds 21 jaar hoge pieken scoort bij haar ultra vrouwelijke, glamoureuze en elegante klanten.

Opgericht in het modieuze hart van Carpi te Italië, wist het label al snel een aanhang te winnen in thuisland Italië, maar ook internationaal werd het snel opgepikt door sterke multibrand stores.

Sinds enkele jaren telt de Benelux ook verschillende monobrand stores in belangrijke modesteden zoals onder andere Amsterdam, Maastricht, Brussel en Antwerpen.

Op vandaag telt het merk Liu Jo verschillende collecties; Liu Jo, Liu Jo Black Label, Liu Jo White Label, Liu Jo Gold Label, Liu Jo Blue Denim, Liu Jo Sport, Liu Jo accessories, Liu Jo Junior & Baby en Liu Jo Eyewear.

Het diverse aanbod spreekt een grote doelgroep aan, wat een brede en sterke distributie mogelijk maakt. Liu Jo biedt écht voor elk wat wils.

Voel jij een match met dit merk, dan is deel uitmaken van het sterk groeiende Liu Jo imperium misschien iets voor jou?

Fashion Club 70, gevestigd in Antwerpen, is al van bij het prille begin de distributeur van Liu Jo in BeNeLux en heeft het label bij verschillende toonaangevende multimerken boetieks zoals De Bijenkorf, Van Oorschot Mode, Rinsma, … kunnen plaatsen.

Wij zijn overtuigd dat er nog enorm veel potentieel binnen de BeNeLux markt ligt en zijn dan ook op zoek naar een sterke en ervaren accountmanager voor de Nederlandse markt, om dit potentieel te kunnen invullen.

Ben jij de sterke schakel die we zoeken?
Klik dan hier voor de vacature.

Partner Content