• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Lolita spelen

Lolita spelen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Staat je begroting deze zomer maar één of twee nieuwe kledingstukken toe? Niet getreurd! Je hebt maar twee dingen nodig om dit seizoen de blitz te maken. De jurk en de plateauzool zijn weer helemaal hot en zijn beiden in alle stijlen verkrijgbaar. De look die we deze zomer nastreven is vrouwelijk, zelfs meisjes-achtig, maar nooit vulgair. Bescheiden vrouwelijkheid is weer terug van weg geweest, dus weg met die knalroze Paris Hilton ini-mini rokjes en blote buiken.

 

Voor een jurk hoef je niet ver te zoeken. Of je nou op zoek bent naar een kwaliteitsaankoop waar je jaren mee doet of een leuk niemendalletje dat je na de zomer naar het Leger des Heils brengt, er is voor ieder wat wils. Op de catwalk waren witte jurken zeer geliefd. Vooral het luxemerk Chloé toonde een breed assortiment frisse, witte katoenen creaties voorzien van haakwerk en mooie details als kleine knopen en bescheiden roesjes. Voor een minder kostbare versie kun je het beste naar Tommy Hilfiger stappen.

Ook Zara heeft heeft dit seizoen een aantal aantrekkelijke zomerjurken in de aanbieding, waaronder een vrolijk gebloemde jurk met spaghettibandjes die herinnert aan de über-vrouwelijke jaren 50. Bezoek ook Berschka, Mango en H&M voor hun selecties sexy, vrouwelijk jurken. De Mango Exclusive Edition lijn bevat een mooi wit stippenjurkje met onderjurk die aangekleed wordt met een zwarte strik om de taille, maar er zitten ontelbaar mooie andere creaties tussen. Geniet van de zoektocht en ga voor een elegant silhouet voor een ingesnoerde taille en wijd-uitlopende rok.

Na eenmaal de jurk te hebben gevonden kun je gaan nadenken over de schoenen. Het mooiste is natuurlijk een paar hakken, daar worden je benen alleen maar mooier van. Niet iedereen kan echter goed op hakken lopen, en dan bieden sleehakken met een beetje plateauzool uitkomst. De plateauzool zorgt ervoor dat de hak niet zo hoog hoeft te zijn om toch langer te lijken en biedt tevens veel meer steun. Toevallig is het nu ook helemaal in en was het model niet weg te denken van de catwalks. Wederom kwam Chloé met een inmiddels veelvuldig nagebootst exemplaar. De schoen, van leer en hout en voorzien van grote bronskleurige gespen, is niet voor iedereen geschikt. Door zijn lompe uiterlijk is het niet geschikt voor vrouwen met een stevige kuit of enkel. Zij zullen zich eerder moeten wenden tot de meer sierlijke versies van ondermeer Dolce e Gabbana en Fendi, verkrijgbaar bij winkels als Paul Warmer, en Shoebaloo in Rotterdam en Amsterdam.

Geen zin om een groot bedrag uit te geven aan een paar schoenen? Kijk dan ook even naar het aanbod schoenen bij Zara. Dit seizoen hebben ze een hele mooie wit leren sandaal met houten sleehak en kraalversiering en ook nog een geweldig paar crème-kleurige open sandalen met gesloten hiel en een bescheiden houten plateauzool en hak. Helemaal te gek! Ik ben al onderweg!



lolita
Mode