• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Louis Vuitton in zee met Power Puff Girls

Louis Vuitton in zee met Power Puff Girls

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De laatste modegril van 2003 is een nieuwe handtas voor Louis Vuitton die de Japanse ontwerper Takashi Murakami ontwikkelde in samenwerking met Marc Jacobs. Jacobs, hoofdontwerper bij het Franse modehuis, presenteerde de kleurrijke collectie in oktober met de pret-a-porter en schoenen lijn. De tassencollectie is geïnspireerd op de populaire Japanse tekenfilmserie 'Power Puff Girls' die ook van de hand van Murakami is.

In meisjesachtige concept worden traditionele Vuitton-kenmerken gecombineerd met kleurrijke tekenfilmkarakters, en daaruit is een superhippe tas geboren. De tassen zijn versierd met bloemige 'happy faces' en veelkleurige motieven. Vooral de varianten Cherry Blossom en Multicolour zijn nu al zeer populair en dan ook in heel Europa uitverkocht.

De Amsterdamse vesting van Louis Vuitton, aan de P.C. Hoofdstraat, heeft de felbegeerde tasjes in de collectie opgenomen. Er is inmiddels een wachtlijst voor de tassen en menig BN-ner zou al hebben ingetekend ten einde een Power Puff Vuittton te kunnen bemachtigen, die vanaf Apil/Mei 2003 worden uitgeleverd.

Louis Vuitton
Marc Jacobs
power puff girls