Louis Vuitton presenteert zijn cruise-collectie 2020 in het vernieuwde TWA Flight Center in New York

Louis Vuitton zal zijn cruise-collectie 2020 presenteren in het vernieuwde TWA Flight Center, gelegen in de New Yorkse John F. Kennedy Airport. Dit maakt het modehuis bekend middels een persbericht. De modeshow vindt plaats op 8 mei 2019.

Louis Vuitton is de eerste die er na jaren van sluiting en renovatie er zijn evenement organiseert. Op 15 mei gaat de locatie open voor het publiek.

De luchthaventerminal telt 200.000 vierkante meter, dateert uit 1962 en is ontworpen door de Fins-Amerikaanse ontwerper Eero Saarinen.

Vanaf april presenteren grote modehuizen hun cruise- en resort-collecties op verschillende locaties over de wereld. Gucci presenteert op 28 april zijn resort-collectie in Rome. Een dag later volgt Dior, die zijn resort-modeshow in Marrakech organiseert. Prada presenteert zijn cruise-collectie op 2 mei in New York, gevolgd door Chanel die zijn cruise-collectie op 3 mei in Parijs presenteert. Alberta Ferretti showt op 18 mei in Monaco, Giorgio Armani op 24 mei in Tokyo en Max Mara kiest ook voor Berlijn om neer te strijken, daar toont het merk op 3 juni zijn resort-collectie.

Beeld via Louis Vuitton

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN