• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Lucardi opent 80e filiaal

Lucardi opent 80e filiaal

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Lucardi Juweliers opent haar 80e filiaal. De nieuwe winkel komt in Haarlem. Dit is niet alleen getalsmatig een mijlpaal, maar de winkel in Haarlem is ook de eerste die opent in een nieuw format en onder nieuw management. De juweliersketen is afgelopen zomer overgenomen door het Zweedse Klockgrossisten i Norden AB (kortweg KIN).

KIN is de grootste verkoper van horloges in het noorden van Europa. Lucardi heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot fashion juwelier en specialist in de verkoop van modieuze juweliersartikelen. Eerder dit jaar werd de keten door consumenten uitverkozen tot beste winkelketen van Nederland in de categorie Juweliers en Bijouterieën (Elsevier retail/Q&A). Het 81e filiaal is ook al aangehuurd in Vlissingen en zal in het eerste kwartaal van 2007 haar deuren openen. De twee nieuwe filialen vormen de start van een snelle expansie.

Lucardi wil de komende twee jaar doorgroeien naar 120 filialen in Nederland. Het bedrijf is dan ook op zoek naar locaties in steden als Amsterdam, Tilburg, Groningen en Almere en daarnaast in een groot aantal kleinere steden als zoals Hoorn, Hoofddorp, Nieuwegein en Sneek.

Lucardi