• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Magic

Magic

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Voor het zomerseizoen heeft MAGIC een zogenaamde V-Bra in het assortiment. De V-Bra maakt het mogelijk om een beha te dragen met push-up effect en goede ondersteuning en toch een diep decolleté te realiseren (winkelverkoop €29,95)

Deze beha zal een welkome aanvulling blijken in het handige assortiment van speciale Magic-beha's, zoals de Eve's Bra die geraffineerd op de borsten blijft plakken (eveneens winkelverkoop €29,95) en als een tweede huid, onzichtbaar en zonder beha-bandjes de borsten omvat.

Of de Water-Oil-Bra; waarschijnlijk de best passende beha, die er te koop is voor kleine maten. Nieuw voor deze zomer is ook een superlichte beha-vulling die speciaal voor badkleding en bikini geschikt is. En Magic heeft ook goed nieuws voor de grote maten, want het succesproduct de Magic Tanktop is nu ook leverbaar in maten 3XL en 4XL.

Hierdoor kunnen ook dames met een maatje meer het gemak van de comfortabele slank makende Tanktop ervaren. Zou je ook onderstaande link online willen plaatsen op de website?

MAGIC Bodyfashion