• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Maidenform tweede kwartaal omzetgroei

Maidenform tweede kwartaal omzetgroei

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Amerikaanse ondergoedbedrijf Maidenform Inc heeft een omzetstijging in het tweede kwartaal geboekt, waardoor de verliezen afnamen. De netto omzet voor de periode, die op 2 juli eindigde, steeg met 8.9 procent van $93.9 miljoen (€76.8 miljoen) in dezelfde periode jaar naar $102.3 miljoen.

De netto omzet voor de groothandeldivisie klom met 10.2 procent naar $87.5 miljoen, vergeleken met $79.4 miljoen in het tweede kwartaal van 2004. Winst in deze divisie was grotendeels dankij de verkoop in de massahandel, gegenereerd door de groei van nieuwe winkels en toegenoemen productuitbreiding.

Netto omzet voor fiscaal 2005 steeg met 17.4 procent naar $202.5 miljoen, terwijl de internationale omzet 'inclusief de groothandeldivisie' met 53.8 procent omhoog schoot naar $12.3 miljoen. Het bedrijf zei dat de omzet in het eerste kwartaal veel te danken had aan de levering van een aantal producten aan alle winkels van een vooraanstaande massahandelaar. Maidenform heeft ook een lijn ondergoed gelanceerd met een Amerikaanse retailketen.

Maidenform