Steeds meer nederlandse mannen hebben het verborgen comfort van de MAC stretchbroeken ontdekt. Met de goede doorverkopen is het aantal dealers fors gestegen. De aandacht wordt nu gevestigd op het optimaliseren van de samenwerking met de dealer. De juiste verhouding tussen voorraadverkoop, een van de paradepaardjes van MAC, en collectieverkoop zorgt voor een uitstekend rendement en een hoge omloopsnelheid.

Om het voorraadaanbod te completeren heeft MAC een nieuwe (lage) 5-pocket, de Brad in Dark Denim en Black Gabardine aan het assortimanet toegevoegd. Ook is de kleur Navy weer in Gabardine Stretch op voorraad zodat er nu 4 kleuren Gabardine uit voorraad beschikbaar zijn.

De collectie van MAC For Men (levering juli/aug/sept) bevat een aantal zeer commerciele broeken. Allereerst is er de Faded Cord Stretch, na het succes van de gewone cord (die uiteraard ook weer in de collectie zit) heeft deze echt een Used Look. Verder zijn er een aantal nieuwe Twil-varianten en een nieuwe Satin Stretch. Enkele Pinstripes en commerciele ruiten zijn eveneens aanwezig. In de Denimhoek is er ook vernieuwing. Na de zeer succesvolle Used Denim is het nu de beurt aan de Cord-denim.... In de voorbeschouwingen werd er zeer enthousiast op deze stof gereageerd.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN