• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Marni en Marchon lanceren brillencollectie

Marni en Marchon lanceren brillencollectie

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het Italiaanse modehuis Marni heeft een licentieovereenkomst gesloten met brillenproducent Marchon. Voor de lente/zomercollectie van 2016 brengen de twee bedrijven een lijn lees- en zonnebrillen uit voor mannen en vrouwen.

"Wij hechten veel waarde aan deze belangrijke overeenkomst met Marchon die erop is gericht de accessoiresbranche van Marni verder uit te breiden en te laten groeien en onze merkidentiteit beduidend te consolideren,” zegt Gianni Castiglioni, CEO van de Marni-groep, in een persbericht. “We kijken uit naar de samenwerking met Marni die ons in staat stelt onze licentiestrategie met de Europese luxemerken te versterken en om collecties te produceren die voor 100 procent ontworpen en gemaakt zijn in Italië, een stuwende kracht van onze groeistrategie,” aldus Claudio Gottardi, CEO van Marchon.

Marni heeft kledingstukken voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Ook brengt het merk accessoires en producten als brillen en parfum uit. Marchon is een van de grootste fabrikanten van brillen. Het bedrijf heeft onder andere licenties voor brillen van Chloé, Karl Lagerfeld en Valentino.

De brillen die Marni en Marchon gaan uitbrengen zullen te koop zijn bij Marni winkels, een geselecteerd aantal optiekwinkels en via de distributiekanalen van multi-modemerken.

Chloe
Karl Lagerfeld
MARCHON
Marni
Valentino