• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Mary Katrantzou lanceert badmode

Mary Katrantzou lanceert badmode

Door Robyn Turk

27 jun. 2019

Mary Katrantzou stapt in de wereld van de badmode met een nieuwe lijn, Mary Mare genaamd. De lijn zal gedurende het jaar nieuwe stijlen introduceren en zal naast de hoofdlijn van Katrantzou gelanceerd worden, en er niet onderschikt aan zijn.

Katrantzou onthulde haar plannen voor Mary Mare deze week aan WWD. In het interview liet ze weten dat de lijn uit natuurlijke vezels bestaat en dat de maten tot maat 54 (Amerikaanse maat 24) lopen. Eerder deze maand kondigde de ontwerpster aan dat haar hoofdlijn per eind dit jaar ook in grotere maten verkrijgbaar zal zijn.

Net als Mary Mare, zal de hoofdcollectie ook tot maat 54 lopen. Het merk heeft tot op heden altijd maat 48 als grootste maat aangehouden.

”Het is iets waar we het de laatste drie jaar intern over hebben gehad, alsmede met een aantal van onze groothandelsklanten,” zei Katrantzou in een interview met het blad Glamour. “Ze lieten ons weten het voornemen te hebben om grotere maten in te kopen, want dat zijn juist de maten die als eerste uitverkocht zijn.”

Volgens Harper’s Bazaar zal Mary Mare in april 2020 gelanceerd worden, met prijzen die tussen de 140 en 1400 Britse pond (156 en 1560 euro) liggen.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op fashionunited.uk. Vertaling en bewerking Wendela van den Broek.

Mary Katrantzou
Mary-Mare