• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Matches Fashion lanceert nieuwe ‘Sneaker Studio’

Matches Fashion lanceert nieuwe ‘Sneaker Studio’

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De Britse luxewebshop Matches Fashion wil zich sterker gaan richten op de verkoop van sneakers een heeft daarom onlangs de nieuwe ‘Sneaker Studio’ voor heren gelanceerd, een online verzamelplaats voor herensneakers van ruim dertig verschillende merken.

”In de afgelopen paar seizoenen is de sneaker uitgegroeid tot één van onze kernproducten en de ontwerpen van zowel bekende ontwerpers als cult labels vallen in de smaak bij onze klanten,” aldus junior buyer Ben Carr tegenover Footwear News. “We verwachten dat Sneaker Studio een belangrijke bestemming op de website wordt.”

De Sneaker Studio bevat voor de herfst en winter van 2016 sneakers van zo’n dertig merken van zowel sportexperts, bekende als onbekende ontwerpers. Zo zijn sportgeoriënteerd merk Arkk Copenhagen, New Yorks schoenenlabel No.288 en Nederlands sneakermerk ETQ verkrijgbaar in de Sneaker Studio van Matchesfashion.com. Ook schoenen van Balenciaga, Y-3, Qasa en Eytys zijn in de Sneaker Studio te verkrijgen.

Matches Fashion had al verzamelplaatsen voor andere producten, waaronder de Coat Studio, Sports-luxe Studio en de Activewear Studio.

Beeld: Matches Fashion website

Matches Fashion
MATCHESFASHION.COM
sneaker studio
Sneakers