• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • McArthurGlen naar Duitsland

McArthurGlen naar Duitsland

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

McArthurGlen, exploitant van Designer Outlets heeft B5 in Berlijn overgenomen. De overname is op twee vlakken een primeur voorhet bedrijf. Zo is dit de eerste stap die de McArthurGlen op de designer outlet markt in Duitsland zet, maar ook de eerste keer dat het bedrijf een derden-beheercontract op een bestaand Outlet Centre overneemt.

Het B5 Outlet Centre heeft op dit moment 40 shops en 17.000 m2 bvo waar merken als Tommy Hilfiger, Mexx, Benetton, Mango en Nike worden verkocht. "Duitsland heeft een enorme aantrekkingskracht voor ons. Wij zijn van plan verder uit te breiden in Duitsland. Het land kent te weinig goede bereikbare designer outlet centra en uit de cijfers blijkt een opleving van het consumentenvertrouwen. Wij zijn op zoek naar mogelijke locaties waar wij onze plannen kunnen ontwikkelen, met name in de streek rond Hamburg. Verder evalueren wij op dit moment ook andere derden-beheer mogelijkheden in Europa," aldus Julia Calabrese, CEO van McArthurGlen.

Met het B5 Outlet Centre en de recente opening afgelopen maart van het Barberino Designer Outlet bij Florence telt de McArthurGlen portefeuille nu 15 centra in Europa.

McArthurGlen