• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Meer winkels voor Elle

Meer winkels voor Elle

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het internationale modelabel Elle prêt- à-porter wil dit jaar zes nieuwe winkels openen in Nederland. De eerste extra filialen staan gepland in Zwolle, Gent en Amersfoort deze gaan in juni open. Later dit jaar volgen Groningen, Utrecht en Rotterdam. Op dit moment heeft het merk al vestigingen in Eindhoven, Maastricht, Den Haag, Amsterdam en Lelystad.

De winkelopeningen zijn deel van de nieuwe koers die het bedrijf is ingeslagen met de nieuwe directie, bestaande uit Bert Hulscher (tevens aandeelhouder van het eerste uur) en Robbert Belle. De nadruk ligt vanaf nu op verdere professionalisering van de organisatie. De prioriteit ligt bij de uitbouw van het merk in de Benelux voornamelijk door het openen van eigen winkels.

De ontwerpers Oscar Raaijmakers en Süleyman Demir blijven gewoon betrokken bij het merk. De twee zijn sinds ruim twee jaar verantwoordelijk voor het ontwerp van de collecties van Elle Elle prêt- à-porter. De licentie van de Elle prêt-à-portercollecties en -winkels is in handen van het Nederlandse bedrijf Fashion Brands Collections bv. Het bedrijf nam die licentie drie jaar geleden over van Euretco en heeft ook de rechten om de collecties te ontwerpen en te ontwikkelen voor de rest van Europa en het Midden Oosten. Uitgeverij Hachette Fillipacchi Media, die onder andere de Franse Elle uitgeeft, is de bedenker en eigenaar van het merk.

Elle Prêt-à-Porter