• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Men At Work lanceert online schoenen-size advisor

Men At Work lanceert online schoenen-size advisor

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Men At Work heeft voor het eerst een online size advisor voor schoenen gelanceerd. De multibrand retailer maakt het in samenwerking met de mobiele app 3Daboutme vanaf nu mogelijk via de smartphone de juiste maat schoenen te kopen zonder ze te passen.

”Retailers zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om de consument ook online de beste service te bieden. Met deze unieke samenwerking tussen Men At Work en 3Daboutme wordt online winkelen nog makkelijker,” aldus het bedrijf in een persbericht.

Om de nieuwe toepassing te gebruiken, creëert men via de 3Daboutme app, die verkrijgbaar is voor zowel Android als IOS, een zogenaamde ‘Foot ID’. Hierbij moeten gebruikers hun voeten scannen aan de hand van drie foto’s en aanvullende gegevens. Met een speciaal algoritme maakt 3Daboutme hiermee een driedimensionale reproductie van beide voeten en vervolgens koppelt Men At Work de maten online aan de verschillende merken.

Met de nieuwe service loopt Men At Work naar eigen zeggen voorop op het gebied van innovaties. “De 3Daboutme app zorgt voor een enorme reductie van onnodig transport, waarmee de carbon footprint wordt verlaagd en er wordt gewerkt aan een duurzamere toekomst,” zegt de retailer. Het bedrijf achter de app ontving afgelopen oktober nog de Accenture Innovation Awards in de categorie The Internet of Me. De nieuwe toepassing zal in een later stadium ook beschikbaar zijn via de Men At Work-app.

Beeld: Men At Work

Men At Work