• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Met 50% korting naar de African Fashion Week Amsterdam

Met 50% korting naar de African Fashion Week Amsterdam

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Op 25, 26 en 27 augustus 2016 organiseert de African Fashion Week Amsterdam een reeks unieke shows met hedendaagse Afrikaanse mode, kunst en design voor een internationaal publiek. Van 1 t/m 7 augustus zijn tickets te koop met 50% korting.

Jaarlijks evenement

De Africa Fashion Week Amsterdam (AFWA) is een gerenommeerd evenement waar bijzondere en vernieuwende collecties van lokale en internationale ontwerpers te zien zijn. AFWA toont naast creaties van bekende ontwerpers ook werk van nieuwe, talentvolle ontwerpers. Zij krijgen de kans hun werk te tonen en in contact te komen met andere ontwerpers en retailers van over de hele wereld. Door middel van een culturele uitwisseling op het gebied van mode, kunst en cultuur brengt AFWA zowel het handels- en arbeidspotentieel als de culturele rijkdom en schoonheid van Afrika onder de aandacht.

Catwalk shows

In 2016 staan drie catwalk shows op de agenda. Op 25 augustus biedt AFWA platform aan opkomend talent. Jonge, net gestarte ontwerpers krijgen de kans om hun creaties aan het publiek te showen. Op vrijdag 26 augustus laten designers hun nieuwste mannencollecties zien. Daarna sluit AFWA in stijl af met de FINALE SHOW op zaterdag. De leiding is dan in handen van Diana Tambe, Kameroenees-Nederlands ontwerper en oprichter van AFWA.

Tickets met 50% korting

Van 1 t/m 7 augustus zijn tickets verkrijgbaar voor de helft van de prijs. Voor studenten en Amsterdammers met een stadspas gelden gereduceerde tarieven. Profiteer van de zomeractie, boek online via: http://afwamsterdam.eventbrite.com

African Fashion Week Amsterdam
Partner Content