• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Miljuschka by Wehkamp collectie binnen enkele uren uitverkocht

Miljuschka by Wehkamp collectie binnen enkele uren uitverkocht

Door Georgia Oost

bezig met laden...

Scroll down to read more

Miljuschka Witzenhausen lanceerde vanochtend onder de naam ‘Miljuschka by Wehkamp’ haar eerste kledinglijn bij Wehkamp. De limited edition jurken, in maat 36 tot en met 56, waren binnen enkele uren uitverkocht.

Om 10.00 uur werd de collectie met zes feestelijke jurken gelanceerd en binnen 10 minuten was het eerste model al uitverkocht. De overige modellen volgden snel daarna, waardoor de totale collectie begin van de middag helemaal was uitverkocht.

Glenn Taylor, Chief Buying and Sales Officer bij Wehkamp, reageert positief op de snelle uitverkoop: “We wisten dat deze kledinglijn perfect bij onze klant zou passen, maar dit succes is boven verwachting! De jurkencollectie trok op het moment van lancering zoveel bezoekers naar onze website, dat de site zelfs even op zwart ging. Dat we begin van de middag al uitverkochten, was een ongelofelijke reactie op deze nieuwe Miljuschka by Wehkamp kledinglijn.”

Alle klanten die naast de limited edition jurken grepen, hebben in maart 2021 een nieuwe kans op een Miljuschka by Wehkamp jurk. Dan lanceert Miljuschka haar volgende collectie bij Wehkamp, met lente/zomer jurken.

Miljuschka by Wehkamp