Millwood is het nieuwe herenmode label Euretco Fashion exclusief op de markt brengt voor haar leden. Frills is daarvan de vrouwelijk tegenhanger. De leveringen zullen begin volgend jaar starten. Euretco speelt hiermee zeer flexibel in op de huidige marktomsatndigheden, getuige ook het feit dat het slechts enkele maanden gekost heeft om het geheel op poten te zetten.

De labels combineren de voordelen van een A-merk met de voordelen van een eigen merk. Door direct met internationale producenten samen te werken, heeft Euretco Fashion een optimale bewegingsvrijheid, flexibiliteit en marge gecreëerd.
Voor de speciaalzaak, biedt dat een nogal wat voordelen.

Door uitschakeling van de tussenhandel kan Euretco Fashion rechtstreeks inkopen waardoor wij u een hoog rendement kunnen garanderen. Met een mark up van 2.8 scoort Millwood ruim boven het gemiddelde rendement op herenmode.

Met Millwood presenteert u een optimaal modebeeld met hoge actualiteitswaarde. Mooie stoffen, de juiste kleuren of een andere styling, het kan allemaal en snel! Door de korte, rechtstreekse communicatielijnen met de fabrikant kan Euretco Fashion snel en daadkrachtig reageren op ontwikkelingen en trends in de markt.

Millwood is exclusief voor speciaalzaken. Dus filiaalbedrijven en ketens doen niet mee. Zelfstandige retailers kunnen zich met dit merk goed onderscheiden.

Millwood heeft een zeer goede prijs-waarde verhouding. Een scherpe, concurrerende prijsstelling voor een goede kwaliteitscollectie met een uitstekende pasvorm.

Millwood is een coördinated collection.

Promotionele ondersteuning voor een merk is een must!
Daarom stelt Euretco Fashion prachtig promotiemateriaal beschikbaar voor zowel de retailer als de consument. Daarnaast krijgt de retailer exclusieve acties aangeboden die de winkelverkoop zullen stimuleren.

U kunt de heren collectie bekijken tijdens de Koopbeurs Herenmode van maandag 12 en dinsdag 13 augustus en de Koopbeurs Herenmode woensdag 21 en donderdag 22 augustus. De damescollectie is te zien in de showroom van 25 juli tot 30 augustus a.s..

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN