Missoni lanceert activewear voor MyTheresa.com

Dat athleisure wereldwijd steeds meer in trek is, laat ook het Italiaanse modelabel Missoni nu zien. Speciaal voor MyTheresa.com heeft het merk een capsule collectie met activewear ontwikkeld.

De Missoni X MyTheresa collectie, ontworpen door creatief directeur Angela Missoni, bestaat uit zes verschillende items, waaronder een kort vest, een top, leggings, een jumpsuit, een halter beha en een loszittende broek, allen voorzien van de bekende Missoni-prints.

De prijzen van de collectie variëren van 280 euro voor de halter beha tot 670 euro voor een jumpsuit. De items zijn vanaf afgelopen week verkrijgbaar via MyTheresa.com.

“Er zit een trend in activewear,” zegt Angela Missoni tegenover WWD. “Het voelde voor mij alsof een deel van de kast ontbrak in mijn vaste collectie; dat is de reden waarom ik deze activewear capsule collectie heb ontwikkeld.”

Het is de eerste keer dat Missoni samenwerkt met een e-tailer voor een athleisure-collectie. Het is in lijn met de nieuwe strategie van MyTheresa.com om het aanbod van athleisure op haar website aanzienlijk te vergroten.

Beeld: Missoni Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN