• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Mode Centrum Almere een compleet nieuwe ontmoetingsplaats voor de modebranche

Mode Centrum Almere een compleet nieuwe ontmoetingsplaats voor de modebranche

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Wie nu op de A6 langs Almere rijdt, kan er echt niet meer omheen: Mode Centrum Almere is bijna klaar voor de opening! Op woensdag 2 januari opent Mode Centrum Almere haar deuren voor de modebranche. Mode Centrum Almere is een prestatie op niveau, dat moeten we uitbater TCN Property Projects nageven. Het is een zeer fashionable gebouw, de tijdsplanning is nageleefd, nu reeds is 85 procent van de capaciteit verhuurd, en parkeren is gratis voor alle pashouders (bezoekers en exposanten).

Het centrum wordt voorzien van een modern toegangssysteem. Bezoekers en exposanten hebben uitsluitend toegang met een persoonsgebonden toegangspas. Alleen op die manier kan worden gegarandeerd dat het een exclusieve ontmoetingsplaats blijft voor de vakhandel. Door de centrale ligging zal voor vele bezoekers de bereikbaarheid van hun leveranciers verbeteren. We zijn benieuwd hoe het MCA haar b2b ontmoetingsplaats verder vorm zal geven, zeker is wel al dat het Mode Centrum Almere een plaats zal krijgen in ons modebestaan.

Indien u werkzaam bent in de modebranche (inkoop, verkoop of management) kunt u een pas aanvragen. Voor meer informatie, een routebeschrijving en het aanvragen van een toegangspas kunt u kijken op www.modecentrumalmere.nl.

BRANDBOXX