MODEFABRIEK #43 | More to #LEARN

Haal het maximale uit je bezoek op 9 & 10 juli en bestudeer nu alvast het uitgebreide #LEARN-programma met maar liefst twaalf MF Talks; Summer School met vier Master Classes; en natuurlijk de Experts die voor je klaar staan voor een-op-een advies op het gebied van online marketing en social media, helemaal gratis en wanneer het jou uitkomt! Zie het als een power station voor business intelligence updates.

#LEARN = MF TALKS + SUMMER SCHOOL + EXPERT

Modefabriek biedt een steeds ambitieuzer #LEARN-programma met essentiële tips, tools en inspiratie voor professionals, om van je grote passie een nog groter succes te kunnen maken. Op beide dagen biedt het MF TALKS programma inspirerende trendlezingen, social media workshops, case studies van succesvolle innovators en panels met pioniers in retail. Free & easy!

Summer School geeft vier verdiepende Master Classes over onmisbare trends en ontwikkelingen in retail en fashion. De Master Classes, geprogrammeerd in samenwerking met Fashion Council NL, worden gegeven door toonaangevende professionals en zijn voor iedereen interessant; voor ontwerpers, marketing pro’s, labels én retailers, of je nu starter bent of gewoon bij de les wil blijven. Kaartjes zijn te koop via Modefabriek.nl, of via de host on the spot, mocht er nog een plekje vrij zijn.

Het complete programma is nu online, hier alvast een paar ‘must-sees’:

MODEFABRIEK #43 | More to #LEARN

MF TALKS

LET INFLUENCERS DO YOUR STORYTELLING
door Georgina Rutherford
Maandag 10 juli // 12.15 – 12.45
Georgina, Marketing Manager bij Influencer Marketing Agency IMA, geeft een crash course over influencer marketing in mode, van zijn oorsprong tot het essentiële onderdeel van de marketing mix die het vandaag de dag is. Ontdek wat een goede influencer marketing strategie voor jouw merk of winkel kan doen en leer hoe je weer helemaal up to date bent met je storytelling tools.

FROM HERE TO TOKYO (KYOTO AND NEW YORK)
door Ronny de Vylder
Zondag 9 juli // 15.00 – 15.45 | Maandag 10 juli // 13.45 – 14.30
Wat is trending in de meest trendy steden in de wereld? Creative Visualizer en Consultant Ronny de Vylder struinde de straten van Tokyo, Kyoto en New York af om zijn visuele rollercoaster aan retail-inspiratie met ons te kunnen delen; van de coolste etalages en displays tot de opmerkelijkste street style, trends en customer service concepten. WHAT’S THE STORY?

door The Stone Twins
Zondag 9 juli // 14.15 – 14.45
Tweelingbroers Declan en Garech Stone a.k.a. The Stone Twins leggen op hun onnavolgbare manier uit hoe en waarom ‘branding’ veel meer is dan alleen logo’s. Leer van succesvolle merken en hoe zij hun authenticiteit als bedrijf en de kwaliteit van hun product communiceren door middle van storytelling. De Stone Twins staan bekend om hun holistische benadering van branding (zoals die voor de A’DAM Toren) en hun uitgesproken opvattingen.

THE FUTURE IS FEMALE
door Anne Irene van Doesburg
Maandag 10 juli // 14.45 – 15.15
Mocht je denken dat feminisme iets is waar onze moeders en (over)grootmoeders zich vooral druk om maakten, think again! Anne Irene, van Studio Anne Irene, Forecasting & Fashion Design, legt uit hoe de recente Women’s Marches voor gelijke rechten en kansen voor vrouwen wereldwijd resoneren met de hot topics in de mode-industrie zoals diversiteit en female power. Man of vrouw, deze macro-trend Talk mag je niet missen!

SUMMER SCHOOL

SUMMER TRENDS 2018 X THE ‘HOW & WHY’ OF TRENDSPOTTING
Door Birgit Muis & Jan Agelink
Zondag 9 juli // 11.00 - 12.30
In deze Master Class nemen Birgit Muis & Jan Agelink van Buro Jantrendman je eerst mee de diepte in om de trends van aankomende zomer and beyond te duiden. Vervolgens doen zij een boekje open over hoe dat in zijn werk gaat; het ontdekken en samenstellen van mode- en consumententrends. Er is veel veranderd in de 25 jaar dat zij werken in trendforecasting, en er gaat nog veel meer veranderen in onze digital age! Leer hoe je zelf trends kunt spotten én wat je daar allemaal mee kunt doen in jouw specifieke vakgebied!

ALL ABOUT THE SHOES
Door Jan Jansen, Lilian Sanderson & Amber Verstegen
Maandag 10 juli // 11.00 - 12.30
Het was je vast al opgevallen: schoenen worden met het jaar belangrijker in de mode en het vak schoenontwerper krijgt dus ook steeds meer aandacht. Vandaar, voor het eerst, deze speciale Master Class over schoenen, gegeven door drie generaties topontwerpers van eigen bodem: Jan Jansen, Lilian Sanderson en Amber Verstegen. Onder leiding van Jan Jansen, de ‘grand seigneur’ van dit exclusieve gezelschap, vertellen zij over het succes van hun onderscheidende aanpak. Schoenen maken de man maar voor vrouwen zijn ze pure Prozac!
Twee dagen Modefabriek vliegen voorbij met zo’n boordevol programma, en er komt nog veel meer! Hou alvast een oogje op Modefabriek.nl en social media en zorgt dat je je prio-lijst in de aanslag hebt straks!

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN