• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Modeshow Givenchy in New York voor iedereen toegankelijk

Modeshow Givenchy in New York voor iedereen toegankelijk

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De modeshows van luxemerk Givenchy waren tot voor kort alleen toegankelijk voor mensen uit het veld. Deze herfst is dat anders. Het Franse modehuis stelt eenmalig tickets beschikbaar voor het grote publiek.

De ontwerpers van Givenchy willen iedereen de kans geven aanwezig te zijn bij hun modeshow, die dit jaar voor het eerst in New York wordt gehouden. Het gaat om 1200 tickets voor mensen die niet uit de branche komen, waarvan er een aantal is gereserveerd voor modestudenten en omwonenden van de nog onbekende locatie van de modeshow. De overige achthonderd tickets zijn vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar op internet.

Ontwerper Riccardo Tisci maakte al eerder bekend dat de modeshow in het teken van liefde en familie zou staan. “Wat ik probeer te bereiken is een feest van liefde,” zegt Tisci in een interview met WWD. “Iedereen heeft één ding gemeen, dat is liefde. Liefde is voor rijke mensen, voor arme mensen. Liefde is liefde. Ik hoop dat mensen deze boodschap positief oppakken.”

“Normaal zijn Riccardo’s shows altijd strak, met veel modellen, maar wel heel geconcentreerd. Dit keer wordt het juist heel groothartig,” vertelt Givenchy’s CEO Philippe Fortunato aan Fashionista. Tisci heeft de show samen met choreografe Marina Abramovic in elkaar gezet.

De show vindt plaats op 11 september 2015. Het evenement zal zich afspelen op straat, maar in welke straat precies heeft Tisci nog niet bekendgemaakt.

Givenchy
modeshow