• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Modeshow Turkse topontwerpster Evrim Timur in Amsterdam

Modeshow Turkse topontwerpster Evrim Timur in Amsterdam

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Maandag 6 november zal de Turkse topontwerpster Evrim Timur een modeshow houden in het World Fashion Centre Amsterdam tijdens de Turkish Fashion Break.

De in 1967 te Istanbul geboren Evrim Timur startte in 2000 vanuit het "MC2 Diffusion Showroom Christine Mazza" met haar collecties. Haar huidige ontwerpen hebben sterke Afrikaanse invloeden van de Massai stam en geven een geheel nieuwe insteek op mode. In Amsterdam presenteert zij haar 2007 collectie.

Turkije is de op één na grootste exporteur van kleding naar EU landen, en is wereldwijd het zesde land op de lijst van exporteurs. Niet alleen op productievlak, maar ook op het gebied van design speelt de Turkse mode internationaal een belangrijke rol met namen als Huseyin CAGLAYAN, Rifat OZBEK, Dice KAYEK en Atil KUTOGLU die hoog scoren qua kwaliteit, technologie en korte-termijn-leveringen.

De Turkish Fashion Break is de plaats bij uitstek waar 'brandowners', wholesalers en winkeliers zich kunnen laten informeren over collectie-, inkoop- en productiemogelijkheden in Turkije. Meer dan 20 Turkse bedrijven komen naar het World Fashion Centre Amsterdam om het de Nederlanders zo makkelijk mogelijk te maken, zodat zij zich eenvoudig kunnen laten informeren over de mogelijkheden.

evrim timur
tfb
TURKISH FASHION BREAK