Op dinsdag 14 augustus ondertekende Modint-voorzitter mr. Harry van Dalfsen in Amsterdam een overeenkomst met SystemPartnerNorge (SPN)-directeur Petter Tan-gen voor de levering van een geheel nieuw bedrijfsinformatiesysteem (BIS) aan MOD-INT Credit & Finance (MCF) te Veenendaal.

MCF is de werkmaatschappij van Modint, welke een compleet financieel diensten-pakket levert op het gebied van leverings- en betalingsvoorwaarden, klanteninforma-ties en incasso voor de mode- en interieurbranche. Met het bestelde BIS gaat een ja-renlang gekoesterde wens van MCF in vervulling om klanten flexibele maatwerkoplos-singen te kunnen bieden op individueel niveau.

Onder de naam Predator biedt de nieuw ontwikkelde software moderne ondersteunings- en (web)communicatiemogelijkheden voor een breed servicepakket aan creditmanagement diensten, vanaf debiteurenbeheer tot incasso.

SPN uit Sandefjord - Noorwegen is een ontwikkelaar van collection-sytemen met een aantal grote klanten in Scandinavië. Met deze opdracht wil SPN zich in de Benelux profileren om verdere expansie in Europa te realiseren. Modint wil met deze omvangrijke investering het belang onderstrepen van een branche creditmanagementconcept en daarmee continuïteit bieden aan de groeiende ontwikkeling van haar financiële diensten aan de mode en interi-eurbranche. Begin 2002 zal het systeem in gebruik worden genomen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN