• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Mooimaker voor de kerstdagen

Mooimaker voor de kerstdagen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Kun je maar niet kiezen tussen die rode of die zwarte jurk voor de kerst? Heb je geen idee welke make-up bij je kleding past? En welke kleuren passen eigenlijk bij jouw persoonlijkheid? Op al deze vragen krijg je antwoord tijdens de Mooimaker Metamorfose Workshop, die op 21 december wordt georganiseerd door mooimaker.nl. in het Pim Jacobs Theater in Maarsen.

In deze workshop leer je de beginselen van de kleurenleer. Je ontvangt een persoonlijk kleuradvies voor zowel je kleding, make-up als haarkleur. Het bijzondere van deze workshop is, dat je niet alleen advies krijgt, maar ook een heuse metamorfose! Wie wil nou niet eens mooi worden opgemaakt door een expert, of lekker vertroeteld worden? Tijdens de workshop kijken specialisten naar je kapsel, make-up en kleding en geven direct advies. Handig voor de feestdagen toch?

Na afloop van de workshop krijg je een zogenaamde kleurenpas. De pas bevat de kleuren die voor jou geschikt zijn. Het pasje is zo groot als een creditcard, dus altijd handig als je gaat shoppen! Heb je er al zin in? Surf dan snel naar www.mooimaker.nl. Op de site kun je je aanmelden voor de workshop.

mooimaker