• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Moschino Barbie in een uur uitverkocht

Moschino Barbie in een uur uitverkocht

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Ook al kunnen de fashionista’s de Barbiekleertjes niet zelf dragen, de Moschino Barbie die gisteren gelanceerd werd op Net-a-Porter was binnen een uur uitverkocht.

Hoofdontwerper van Moschino Jeremy Scott bracht het nieuws via Instagram naar buiten. “Moschino Barbie in minder dan een uur uitverkocht! Wow! Barbie en ik bedanken jullie voor alle liefde!” Het nieuws werd in korte tijd veel gedeeld.

MOSCHINO BARBIE SOLD OUT IN LESS THAN AN HOUR ! WOW ! BARBIE AND I THANK U FOR ALL THE LOVE ! #MOSCHINOBARBIE

Een foto die is geplaatst door Jeremy Scott (@itsjeremyscott) op

De Barbiepop ging voor 150 dollar over de digitale toonbank, en was onderdeel van een achtdelige capsule collectie die Scott voor de pop had ontworpen. De collectie werd geïnspireerd op zijn lentecollectie 2015. Naast Barbie-outfits waren er ook 2 Moschino Barbie T-shirts voor volwassenen. De prijzen liggen tussen de 225 dollar voor een T-shirt en 1595 dollar voor een handtas.

“Ik wilde alle Moschino-elementen terugbrengen bij Barbie, daarom heb ik de Barbie-elementen voor de lentecollectie 2015 opnieuw gebruikt,” liet Scott eerder aan WWD weten. “Wat ik het leukste aan Barbie vind, is dat ze de ultieme muze is, ze heeft iedere stijl en elk ontwerp mogelijk gedragen en tegelijkertijd heeft ze elk beroep gehad wat je je kan voorstellen.”

Barbie
Moschino
Net-a-Porter