• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • MYbusinessmedia lijft Bengels en Sportcult in

MYbusinessmedia lijft Bengels en Sportcult in

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Uitgever MYbusinessmedia kan twee titels toevoegen aan zijn portfolio. Deze week kocht het vorig jaar opgerichte bedrijf de vakbladen Bengels en Sportcult van uitgeverij Summit. Vorig jaar oktober nam het bedrijf uitgever Nassau over van Wolters Kluwer en schafte het de vakbladen Textilia en Schoenvisie aan bij VNUmedia.

Mybusinessmedia is niet bang dat de titels elkaar zullen beconcurreren. Volgens CEO Hein Bronk van MYbusinessmedia zijn de bladen een goede aanvulling op elkaar: "Daar waar Textilia een meer algemene en brede fashiontitel is, bereiken Bengels en Sportcult de segmenten Kindermode en Sportmode."

CFO David van de Velde vult aan: "De bladen zullen content kunnen delen en elkaar versterken." Ook verwacht hij aan de operationele kant kosten te kunnen besparen. Aan de bladen zelf zal niet veel veranderen. Wel krijgen de websites van Bengels en Sportcult een ingrijpende restyling. De titels gaan vanaf 1 juni over naar hun nieuwe eigenaar, de bladen blijven voorlopig gehuisvest in Leusden.

sportcult