• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Mytheresa lanceert online pop-up voor kinderschoenen

Mytheresa lanceert online pop-up voor kinderschoenen

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Mytheresa.com betreedt voor het eerst het kinderschoenen segment. De luxe e-tailer gaat voor korte tijd een selectie aan luxe kinderschoenen van labels als Dolce & Gabbana, Gucci en Aquazzura aanbieden, als onderdeel van haar ‘Mini Me’-campagne.

De lijn bestaat uit schoenen die matchen met modellen uit de damescollecties. Belangrijke items zijn onder andere de ‘Kitten flats’ van Charlotte Olympia en de ‘pom pom’-ballerina’s van Aquazzura. De maten voor kinderen variëren van 22 tot 33, afhankelijk van het model. Prijzen variëren van 210 euro voor een paar Gucci-sneakers tot 435 euro voor ballerina’s van Dolce & Gabbana. Dezelfde modellen voor dames kosten 50 tot 90 procent meer.

De lancering van de online kinderschoenen pop-up is onderdeel van Mytheresa’s ‘Mini Me’-campagne, waarbij vrouwen de kans krijgen hun favoriete stijlen te delen met hun dochters, kleindochters of peetdochters.

Het aanbod van kinderschoenen wordt op 30 augustus gelanceerd op Mytheresa.com. De selectie is voor beperkte tijd beschikbaar. Voor hoe lang precies, is onbekend.

Beeld: Courtesy of Mytheresa.com

Mytheresa
MyTheresa.com