Het Belgische modehuis Natan viert dit najaar zijn vijfentwintigste verjaardag. Het huis werd opgericht Edouard Vermeulen. Aanvankelijk wees niets erop dat Vermeulen voorbestemd was voor de mode. Hij studeerde af als binnenhuisarchitect. Zij interesse voor mode groeide echter en in 1984 ontwierp hij zijn eerste collectie.

"Het ging om rode jasjes omzoomd met een blauwe rand, witte hemden en plooirokken", herinnert Vermeulen zich. Sindsdien heeft hij van ultra-elegante mode zijn handelsmerk gemaakt en kan hij diverse prinsessen tot zijn clientèle rekenen, zoals de Belgische prinses Mathilde en de Nederlandse prinses Maxima.

In de nabije toekomst wil Vermeulen twee nieuwe winkels openen in België, wat het totale aantal op tien zou brengen. Ook in Parijs heeft hij een boetiek. In de herfst verhuist het modehuis naar een nieuwe locatie in Brussel: het Arsenaal. Daar zal de vijfentwintigste verjaardag gevierd worden. "Voor onze verjaardag maken we een documentaire die de evolutie van ons product toont en waarin we uit de doeken doen hoe we de komende 25 jaar zien, en dat in een totaal nieuw decor", aldus de ontwerper, die ook de Belgische atleten voor de Olympische Spelen in Peking kleedt. (Bron: Knack)

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN