Nederlands modebedrijf Style Labels introduceert twee nieuwe lijnen

Het Nederlandse modebedrijf Style Labels heeft in een persbericht aangekondigd twee nieuwe labels te lanceren: LEVV Boys voor tieners en Little LEVV voor baby’s en kinderen.

Naar eigen zeggen zijn de nieuwe collecties van het modebedrijf, gevestigd in Hendrik Ido Ambacht, net zo stijlvol, ingetogen als het al bestaande tienermerk LEVV Girls en worden de collecties eveneens uitgevoerd in comfortabele materialen.

LEVV Boys bestaat uit een collectie met onder meer jeans, scuba joggers, shorts met een ‘skinny pasvorm’, shirts, polo’s en hoodies in de kleuren grijs, blauw en zwart, dusty green, steel blue, grey melee en off white. De zomercollectie van Levv Boys wordt aangevuld met zwemkleding en slippers.

Nederlands modebedrijf Style Labels introduceert twee nieuwe lijnen

Het persbericht leert dat Little LEVV qua design in het verlengde ligt van de tienermerken LEVV Girls en LEVV Boys maar dan net iets speelser is dan ‘grote broer en zus’. De prijzen van Levv liggen tussen de 19,95 en 99,95 euro.

Over Style Labels

Vanuit het hoofdkantoor in Hendrik Ido Ambacht wordt door een team van 28 medewerkers het volledige ontwerp- en verkoopproces voltooid: van styling, branding, inkoop, verkoop tot distributie naar diverse kinderkledingwinkels, multi-brand stores en online shops.

Beeld: Style Labels

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN