• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Nederlandse consument is InWear en Part Two niet vergeten

Nederlandse consument is InWear en Part Two niet vergeten

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De Deense merken InWear en Part Two die tot een aantal jaren geleden erg populair waren, maken een comeback. “De winkeliers die deze merken verkopen, berichten over positieve reacties van zowel de wat oudere als jongere consument”, zo vertelt Mirjam Stehmann, directeur van Bodewes Fashion, de Nederlandse agent van deze merken. “Dat retailers vertrouwen hebben in deze sterke merken blijkt wel uit de recente vervijfvoudiging van het aantal verkooppunten van InWear. Ook Bijenkorf.nl heeft de collectie van InWear en Part Two opgenomen. En we krijgen een shop-in-shop van beide merken in oude Mexx en Sandwich mono-brandstores, die nu multi-brand stores zullen worden. De Sandwich stores in Veenendaal en Doetinchem gaan vanaf voorjaar 2017 verder onder de naam ‘Mission’. Ook zullen we in het voorjaar ’17 openen in de Bijenkorf Utrecht met een InWear pop-up store.” Kortom veel positieve ontwikkelingen.

“Naast snelle leveringen, diverse acties en POS-materialen bieden we de winkelier ondersteuning met verregaande analyses van de verkoopcijfers o.a. door elektronische gegevensuitwisseling met een EDI-connectie. Daarmee kunnen we flexibel reageren en artikelen omruilen of juist naleveren vanuit voorraad uit Denemarken. Deze is binnen 2 dagen in huis. Wij geloven in deze vorm van intensieve samenwerking.”

Sinds juni dit jaar vertegenwoordigt Bodewes Fashion ook Part Two. Dit merk is evenals InWear en Soaked in Luxury, ook van eigenaar-producent DK Company. Mirjam Stehmann: “Het zijn verschillende collecties voor andere doelgroepen, elk met een sterk DNA en eigen handschrift; van casual & comfortabel, elegant & vrouwelijk tot jong modisch & uitbundig. Wat de merken gemeen hebben is de kwaliteit en de goede ‘make en fit’. Onze klanten kunnen ze los maar ook naast elkaar voeren.”

Uiteraard zijn alle merken vertegenwoordigd in Berlijn op de Panorama, Modefabriek Amsterdam en op de CIFF in Kopenhagen. Bodewes Fashion heeft zijn showrooms in het Fashion Dome in Almere.

www.bodewes.nl - www.parttwo.com - www.inwear.com

Bodewes
InWear
Part Two
Partner Content