• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Nederlandse onvoorspelbare klimaat vraagt om Helly Hansen's 'twijfelaar'

Nederlandse onvoorspelbare klimaat vraagt om Helly Hansen's 'twijfelaar'

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Een zachte winter, een guur najaar of vice versa: in Nederland blijft het onvoorspelbaar. Een dikke, warme winterjas of alleen een dun jackje kan niet altijd aan de wispelturigheid van het klimaat voldoen. Helly Hansen, onder andere bekend van functionele ski- en snowboardkleding, heeft daarom meer aandacht besteed aan vrijetijdsjacks. Voor de winterse weekendjes Ardennen of voor het uitwaaien op het strand in een guur voorjaar, heeft Helly Hansen een 'twijfelaar' ontworpen; de Peacoat. Een stoere, maar klassieke double breasted jopper voor warmte en stijl, wanneer het geen weer is voor een sportieve winterjas.

De Helly Hansen Peacoat is geproduceerd van 100% zuivere wol met een warmte-isolerende laag. Hierdoor zorgt de jas voor prettige warmte. De jas is klassiek maar toch stoer vormgegeven, waardoor deze bruikbaar is voor veel verschillende gelegenheden. Gecombineerd met zowel een spijkerbroek of een mooi pak staat de Peacoat casual toch netjes.
Aan de functionaliteit van de Peacoat is ook veel aandacht besteed. Door een overslag op de borst is het lichaam goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. De Peacoat heeft een zak op de linkermouw, steekzakken met ritssluiting aan de zijpanden van de jas en een gemakkelijk toegankelijke binnenzak met ritssluiting, zodat sleutels en dergelijke makkelijk opgeborgen kunnen worden. Daarnaast is de jas voorzien van een aanzetbare kraag.

Om de klassieke stijl van de nieuwe Peacoat te waarborgen, zijn de kleuren met zorg gekozen. De jas is verkrijgen in zwart, khaki en marineblauw. Een jas bedoeld voor iedereen. Verkoopadviesprijs: 199,95 euro.

 

HellyHansen