Lancaster, onderdeel van het Amerikaanse Coty, lanceert in maart 2003 voor Davidoff een nieuw parfum voor mannen. "Echo" luidt de naam van deze nieuwe geur, die bedoeld is voor mannen tussen de 25 en 35 jaar. Alain Astori, de man achter o.a. de Aroma Calm lijn van Lancôme, creëerde deze nieuwe geur, die bedoeld is voor een meer volwassen publiek dan Coolwater, het succesvolle parfum dat inmiddels al twaalf jaar bestaat.

De fles voor Echo werd ontworpen door New Yorker Karim Rashid. Het flesje moet het gevoel van de stad weergeven. Het Franse ontwerpbureau H5 ontwierp de verpakking, uitgevoerd in zilver met een wit detail in de hoek. De reclamecampagne werd gedaan door Olivier van Doorne. Fotograaf Jean-Baptiste Mondino maakte de foto's voor de campagne.

In maart van dit jaar zal Echo worden gelanceerd in Spanje en Italië. Een maand later zijn Groot-Brittanië, Duitsland, Zwitserland en de Benelux aan de beurt. De geur zal in mei te ruiken zijn in het Midden Oosten, Frankrijk en Griekenland. In september komt het nieuwe parfum op de markt in Australië, Latijns-Amerika en Azië. Voor een flesje van 100 ml moet je €59,- neertellen.


 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN