• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Nieuwe agent Andrew-J

Nieuwe agent Andrew-J

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Amerikaanse overhemdenmerk Andrew-J heeft in Enthoven Fashion Group een nieuwe agent gevonden voor de Nederlandse markt. Het is de bedoeling dat de strijkvrije en vlekvrije overhemden dankzij deze samenwerking een betere positie verwerven in de Nederlandse markt.

De overhemden zijn sinds vorig jaar te krijgen in Nederland. Momenteel liggen de Amerikaanse shirts in ongeveer dertig winkels, waaronder negen filialen van de Bijenkorf. Verdere uitbreiding bleek echter moeilijk. "Het is moeilijk om ertussen te komen", vertelt oprichter Andy de Vries. "De betere herenmodezakenhouden erg vast aan wat ze al verkopen."

Met Enthoven, die onder meer gerenommeerde merken als Féraud verkoopt, hoopt het merk het aantal verkooppunten uit te breiden. Ton Enthoven is positief: "Al op de eerste dag hebben we klanten kunnen interesseren voor het merk."

De overhemden zijn helemaal van katoen en strijkvrij, mede dankzij de meegestikte tape in de naden. Daarnaast zijn de overhemden behandeld met natuurlijk materiaal dat ervoor zorgt dat vlekken geen vat hebben op de stof. Alles wat erop geknoeid wordt, is er eenvoudig af te vegen. Dat maakt de overhemden vooral geschikt voor reizende zakenmannen, denkt Enthoven: "Het is geen high fashion, maar het zijn prima standaardoverhemden met mooie aanvullende eigenschappen."

Andrew-J