• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Nieuwe collectie Vans x Disney

Nieuwe collectie Vans x Disney

Door Anne Buis

20 nov. 2015

Mode

De samenwerking tussen Vans en Disney is vorige keer goed bevallen. Daarom hebben de merken de handen weer ineengeslagen en lanceren ze een nieuwe capsule collectie, genaamd Young at Heart. De personages uit de Disney-klassiekers Alice in Wonderland, 101 Dalmatiërs en Jungle Book staan centraal in de nieuwe collectie. En er is goed nieuws: de collectie is zowel voor kleine als grote fans.

De reeks schoenen bevat de belangrijkste scènes en personages uit de film Alice in Wonderland en is uitgevoerd in drie verschillende prints, met patronen van onder meer het Konijnenhol, Wonderland en de Kolderkat. Daarnaast zijn de Dalmatiërs te zien op de witte Vans Sk8-Hi Reissue en op de rode Authentic.

De kledingcollectie met 101 Dalmatiërs telt onder meer een raglan, een fleece met kraag zonder boord, een sleutelhanger, rugzakken en sokken voor vrouwen.

De vijf belangrijkste personages uit Junglebook komen samen op de Vans Classic Slip-on en de Vans Authentic. De kledingcollectie van Jungle Boek bestaat uit een raglan, een vissershoed, een rugzak en sokken voor mannen.

De Young at Heart-collectie is nu verkrijgbaar in de Vans pilot stores en in een gerichte selectie multibrand stores.