• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Nieuwe FashionUnited Event op 1 november

Nieuwe FashionUnited Event op 1 november

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het leuker en efficienter maken van de modebranche is de missie van het platform voor de mode. De events van FashionUnited hebben als doel om in een gezellige netwerkomgeving kennis over te dragen.

Het FashionUnited Event van 30 oktober 2003 in combinatie met de Modint jaarvergadering was een groot succes. Dit jaar is een zelfde maar veel grotere opzet gepland op maandag 1 november.

De mode professional kan op die dag alle informatie vinden op het gebied van Automatisering, Winkelinrichting, Logistiek, Verpakkingen, Vacatures, Opleidingen, Retail organisaties, Advies bureaus, marketing, reconditionering en trend forecasts.

Tijdens het event zullen diverse seminars en vergaderingen van diverse organisaties bij te wonen zijn om zo optimale kennisoverdracht en netwerk effect te realiseren. Het event wordt afgesloten met een trendy netwerkborrel. Indien u een stand wilt op het event kunt u contact opnemen via de event website www.FashionUnited.nl/event. Indien u het event wilt bezoeken kunt u vanaf 30 september inschrijven via de website.

FashionUnited Event