• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Nieuwe leiding GLS

Nieuwe leiding GLS

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Kirstin Deutelmoser, Projectleider van GDS, neemt vanaf deze maand ook de verantwoordelijkheid voor de organisatie van de GLS op zich. Armin Stader (65), die deze taak tot nu toe voor zijn rekening nam, vertrok vorige maand na 35 jaar bij Messe Düsseldorf. Hij blijft wel actief als adviseur.

Het aantreden van Deutelmoser komt op een logisch moment. Messe Düsseldorf is van plan de twee beurzen in de toekomst verder met elkaar te integreren. Divisiedirecteur Frank Hartmann is verheugd met het aantreden van de nieuwe leidinggevende: "Kirstin Deutelmoser heeft bij GDS al gedemonstreerd wat haar kwaliteiten zijn." Deutelmoser werkt sinds 2005 bij de beursorganisator. Ze initieerde in die tijd verschillende veranderingen aan de GDS, waaronder de White Cubes-area.
De laatste editie van GDS en GLS trok ruim 33.000 bezoekers. Het bezoekersaantal steeg daarmee ruim 5 procent in vergelijking met de editie die daaraan voorafging, maar het kan nog niet tippen aan de hoogtijdagen van de beurs toen er bijna 40.000 bezoekers op afkwamen.

GLS