• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Nieuwe licenties Gattinoni

Nieuwe licenties Gattinoni

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Italiaanse modehuis Gattinoni heeft een licentieovereenkomst gesloten met Maglificio Barbara, de Italiaanse fabrikant achter het kinderkledingmerk Mirtillo. Maglificio Barbara gaat de productie op zich nemen van Gattinoni Futura, een sportieve collectie voor baby's en jonge meisjes van 0 tot 12 jaar.

De eerste Gattinoni kinderlijn wordt in januari 2004 gepresenteerd op de Pitti Bimbo en zal wereldwijd worden gedistribueerd. In 2005 zal de collectie worden uitgebreid met een accessoires collectie voor meisjes van 8 tot 14 jaar.

Tegelijkertijd heeft Gattinoni laten weten dat het binnenkort een licentieovereenkomst zal sluiten met dameskledingproducent Anna Marchetti voor de productie van een Gattinoni grote-maten collectie van maat 46 tot 54. Deze lijn zal in de herfst van 2004 worden gelanceerd.

Ten slotte heeft Gattinoni aangekondigd dat het zijn bestaande ondergoedcollectie, Gattinoni Fragile, in 2005 zal gaan uitbreiden met een beachwear-lijn geproduceerd door licentie-houder Mistere. De nieuwe licenties maken deel uit van Gattinoni's doelstelling om de omzet van het bedrijf in 2005 van 45 miljoen euro te doen stijgen tot 70 miljoen.


Gattinoni