• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Nieuwe locatie voor London Fashion Weekend

Nieuwe locatie voor London Fashion Weekend

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Voor de dertigste editie van het London Fashion Weekend is gekozen voor een nieuwe locatie: de Saatchi Gallery. Voorheen vond het mode-evenement voor consumenten, dat ook bekend staat als ‘fashion festival’, plaats in Somerset House. Dat heeft de British Fashion Council bekend gemaakt.

CEO Caroline Rush laat weten: “Deze zomer willen we in de hele stad uiting geven aan het vieren van onze fantastische Britse mode-industrie. In september zal Londens creativiteit op de catwalk te zien zijn. Van shows tijdens London Fashion Week in Soho tot de shows van London Fashion Week in Chelsea, we laten onze voetprint achter in de stad en moedigen aan om het niet te missen!”

Het evenement presenteert de beste Britse en internationale modeshows, discussies, pop-up events en designer shopping. Ieder jaar komen er zo’n 32.000 bezoekers op het Londen Fashion Weekend af, dat dit jaar plaatsvindt van 24 tot en met 27 september. Het nieuws volgt op eerdere berichten dat de London Fashion Week ook verhuisd naar een nieuwe locatie: van Somerset House naar Brewer Street Car Park .

London Fashion Weekend