• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Nike en Poler lanceren capsulecollectie

Nike en Poler lanceren capsulecollectie

Door Laurie van Deventer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De twee merken afkomstig uit Portland hebben een gelijkgestemde visie op outerwear met een streetstyle look en slaan daarom de handen in elkaar voor een capsulecollectie. Dit seizoen lanceren sportmerk Nike en outdoormerk Poler samen vier sneakermodellen met bijbehorende kledingstukken in het kleurenpalet van Pacific Northwest. De prijzen variëren tussen de 26 en 140 euro.

De capsulecollectie bestaat uit twee sportieve en twee casual sneakers. Op die manier wordt een goede balans tussen Nike en Poler gevormd. De sneakermodellen bestaan uit suède met een lederen antislipzool en zijn voorzien van logo's van beide merken.

De bijbehorende kledinglijn bestaat uit een soepel bomber jacket met een vintage feel. Het bomber jacket is voorzien van zijzakken, een polssluiting en een rits. De voering van het jacket is versierd met de Polerprint. Het hemd uit de collectie heeft een vintage-uitstraling en is gemaakt van katoen. Ook bestaat de collectie uit een tijdloze donkerblauwe trui en een rode beanie met een grappige pompon.

De collectie is verkrijgbaar via de webshop en in een select aantal verkooppunten.

Nike
poler