Nu ook Part Two van DK Company’s bij Bodewes Fashion

Het bekende Deense modemerk Part Two wordt vanaf heden via Bodewes Fashion op de Nederlandse markt gebracht. Hiermee verstrekt Bodewes de samenwerking met DK Company’s. Bodewes Fashion is reeds de agent van Soaked in Luxury en InWear uit hetzelfde huis.

Nu ook Part Two van DK Company’s bij Bodewes Fashion

Part Two werd in 1986 opgericht in Kopenhagen (Denemarken). Vanaf het begin was het een groot succes en met 30 jaar ervaring brengt dit label nog steeds fashion van hoge kwaliteit. Sinds 2014 werd Part Two onderdeel van DK Company. Zij vertegenwoordigt nu het grootste aantal Deense labels in Europa en dit versterkte haar positie in het midden segment in Scandinavië. Inmiddels wordt het merk in 800 winkels en in 17 landen verkocht.

Nu ook Part Two van DK Company’s bij Bodewes Fashion

Kenmerkend voor Part Two is de vrouwelijke, tijdloze, casual stijl die tot uiting komt in een geweldig design, comfortabele pasvorm en een goede prijs/kwaliteit verhouding. De vrouw die bij Part Two past is 35+ en waardeert de goede dingen in het leven.

Part Two viert dit jaar haar 30 jarig jubileum met o.a. een speciale “Anniversary Knit” collectie voor levering najaar 16. Prachtige breisels gemaakt van de mooiste kwaliteiten in een klassiek design maar wel met een Part Two twist. Het laat de spirit van het label zien: Authenticiteit, kwaliteit en tijdloosheid. Deze knit collectie wordt met een hoge marge (3.0) als starters pakket op de Modefabriek aangeboden voor nieuwe Part Two klanten. Op de Modefabriek wordt de 30 Years knit collectie naast de nieuwe “Main Spring” collectie gepresenteerd. Standnummer C404. Ook staat Part two op de Panorama in Berlijn en op de CIFF in Kopenhagen.

Nu ook Part Two van DK Company’s bij Bodewes Fashion

Collecties

Er zijn 4 collecties per jaar waarvan twee voorjaars- en twee najaars collecties. Per seizoen wordt bijna iedere maand geleverd zodat altijd een nieuw beeld in de winkel kan worden gepresenteerd. Daarbij maakt de “Everyday Essential collection” een belangrijk onderdeel van het geheel uit. Retailers kunnen deze NOS collectie in een B2B onlineshop snel en gemakkelijk inkopen.

Met een marge van 2.65, sterke marketing campagnes, uitgebreide collecties en grote naamsbekendheid zal Part Two de Nederlandse fashion markt in korte tijd weer veroveren.

Interesse in dit prachtige label?
Kom dan langs in onze showroom in het Fashion Dôme in Almere. Onze labelmanager Marjolein Beerbaum maakt graag een afspraak met u. De verkoopperiode van de Main Spring collectie loopt tot en met 31 augustus 2016. Leveringen zijn vanaf november 2016 t/m maart 2017

Nu ook Part Two van DK Company’s bij Bodewes Fashion

Bodewes Fashion

Al sinds 1946 is Bodewes Fashion als importeur en agent een bekende en betrouwbare speler op de Nederlandse damesmode markt. De laatste jaren met een sterk gevarieerd merken- en stijlportfolio met kwalitatieve Duitse en Deense merken als InWear, Soaked in Luxury, Lebek Coats, NÜ Denmark, In Front, NÖR Denmark en Stehmann.

Nu ook Part Two van DK Company’s bij Bodewes Fashion
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN