• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Oger helpt werkzoekenden aan pakken

Oger helpt werkzoekenden aan pakken

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Modemerk Oger is van plan 2.000 mannelijke en vrouwelijke werkzoekenden te helpen bij het sollicitatieproces. De pakkenspecialist doneert 2.000 pakken ter waarde van 300.000 euro aan de stichting Dress For Success, zo meldt Dress For Success op de website.

”Door 2.000 items te schenken aan Dress For Success kunnen we mensen die onvoldoende financiele middelen hebben om zich passend te kleden voor een sollicitatie- of acquisitiegesprek verder helpen” zei Sander Lusink, brand director van het merk. “We hebben twee recordjaren gedraaid. Daarom willen we graag iets terug doen voor de maatschappij.”

De stichting Dress For Success is in het leven geroepen om mensen te helpen die moeite hebben een baan te vinden. “Bij een sollicitatiegesprek of zakelijk gesprek is een eerste indruk enorm belangrijk en dat begint bij je kleding,” vindt Corina Koekenbier, manager van Dress For Success. “Als je er goed uit ziet, voel je je goed, heb je meer zelfvertrouwen en dat straal je uit.”

Oger werd in 1990 opgericht door Oger Lusink, die toen zijn eerste winkel aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam opende. Inmiddels zijn zoons Sander en Martijn Lusink mede-eigenaar.

Beeld: Oger

OGER