De heren moeten zich niet onderwerpen aan conventies deze winter. Stijlvolle mod's, Elvis en het grunge-gevoel vertegenwoordigen de mannenmode van het nieuwe seizoen.

Gespot zijn onder andere opvallende streepjesoverhemden , truien met een keurige ruitmotief, nostalgische blazers van ribfluweel, de dandylook en opvallende accessoires.

Collecties tonen scherp gesneden pakken, smalle broekspijpen gedragen met puntige schoenen. Dit is gebaseert op de kleedstijl van stijlvolle Engelse jongeren uit de jaren zestig, mod's. Draag double breasted jasjes, die in diepe gloedvolle kleuren geverfd zijn. Combineer je jeans met een fluwelen colbert, als je een heel pak teveel van het goede vindt. Ook erg trendy zijn de powerpakken met een dunne krijtstreep, de voering van je kostuum opgeleukt met een afstekend kleurtje, of lekker eigenwijs: smalle pijpen op hoogwaterlengte.

Voor dagen dat we minder formeel gekleed kunnen kijken we naar rebellen als Elvis Presley. Hij staat voor de trend van de jeugdigheid in de herenmode. Hij roep op om de oude rock 'n roll collecties weer uit de kast te halen en om veel kleur te dragen.

Grunge anno nu is het recept voor een warme winter: Trek dikke wollen breisels aan, bij voorkeur in lagen over elkaar heen. En daaroverheen komt nog een ruime wollen jas, in visgraat motief bijvoorbeeld. Maak heftige combinaties met verschillende materialen. Toon je eigenheid.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN